Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Образование

Враца е част от националното турне „Пътят на предприемача“

  17.04.2024 18:41
Враца е част от националното турне „Пътят на предприемача“

Община Враца е част от националното турне на София Тех Парк „Пътят на предприемача“, което се реализира в 13 града, в партньорство с Фондация „Джуниър Ачийвмънт България“.

Заместник-кметът Александър Владимиров приветства организаторите и призова учениците от СУ „Козма Тричков“ да не се отказват пред трудностите, да придобиват нови знания и умения и да бъдат силно мотивирани при реализирането на целите си.

Представителят на София Тех Парк – Елица Моллов благодари на Община Враца за подкрепата и заяви, че основната цел на турнето е да бъдат разяснени основните възможните пред младите хора, както и конкретни стъпки за навлизане в предприемачеството и реализирането на проекти.

Директорът на СУ „Козма Тричков“ - Татяна Ангелова, което е домакин на срещата, коментира, че в учебното заведение в последните 20 години се изучават специалности, ориентирани към мениджмънта, икономиката и предприемачеството.

Събитието ще продължи с представяне на добри практики, успешно реализирани проекти и инкубационната програма на София Тех Парк, насочена към подпомагане на стартиращи компании.

Последни
Анкета
Къде ще прекарате Великденските празници?

Резултати