Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Крими

Информационен бюлетин на ОД МВР Враца

  29.07.2024 08:51
Информационен бюлетин на ОД МВР Враца

На 28.07.24г. около 10.20ч. на път Е-79 преди „Караваните“ с посока на движение от гр.Враца към гр.Монтана катастрофира като се блъска л.а.„Ауди А3“ като не спазва дистанция и блъска отзад намаляващия скоростта л.а.“Шкода Карок“, вследствие на което се отклонява и се блъска в дясно по посока на движението си в предпазна метална ограда (мантинела). Убити и ранени: няма. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство „Алкотест Дрегер“, което отчете отрицателен резултат. На водача на л.а.“Ауди“ е съставен АУАН.

На 28.07.24г. около 14.00ч. в с.Бели извор катастрофира поради  несъобразена скорост като се блъска л.а.“Форд Галакси“ в навес от метална конструкция на магазин. Убити и ранени: няма. Водача е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство „Алкотест Дрегер“, и за наркотични вещества и техните аналози с Дръг чек, което отчете отрицателни резултати. На водача са съставени 3 бр. АУАН.

На 29.07.24г. около 00.15ч. в с.Чирен катастрофира поради несъобразена скорост като се блъска л.а.“Фолксваген Голф“ в Пътен знак „Б 3“ и в каменен зид в ляво по посока на движението. Убити и ранени: няма.Водача е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство „Алкотест Дрегер“, и за наркотични вещества и техните аналози с Дръг чек, което отчете отрицателни резултати. На водача е съставен АУАН и издаден протокол за ПТП.

На 28.07.2024г. около 11.20ч. кръстовище на път III-161 с път II-16 става ПТП, като лек автомобил Тойота Ярис, не спазва разпоредбите на пътен знак „Б-2“ Спри, пропусни движещите се по пътя с предимство, като удря в предна дясна част движещият се по пътя с предимство лек автомобил „Шкода Октавия“, като водача реализира ПТП с материални щети. Водачите са изпробвани за алкохол с техническо средство Алкотест Дрегер като пробата на водача на л.а.Тойота е отрицателна, а пробата на л.а.“Шкода е с положителен резултат 1,16 промила алкохол. Издаден протокол за ПТП и съставен АУАН и на двамата водачи.

Последни
Анкета
Ще гласувате ли на парламентарните избори на 27 октомври 2024 година?

Резултати