Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Монтана

Горско стопанство в Берковица с инициатива „Детето риболовец може без дрога“

  04.06.2024 17:26
Горско стопанство в Берковица  с инициатива „Детето риболовец може без дрога“

Горско стопанство в Берковица  с инициатива „Детето риболовец може без дрога“ и Киноложка изложба по повод деня на детето

Вълнуващ и по-различен детски празник сред природата бе организиран от СЛРД „Сокол“ – град Берковица и Държавно горско стопанство – Берковица. С традиционна инициатива „Детето риболовец може без дрога“ и киноложка изложба, любими на малчуганите и техните родители, бе отбелязан Деня на детето на територията на горски разсадник „Ашиклар“.

Повече от 20 деца от различни възрасти премериха рибарската си слука на предварително зарибения с 77 бр. дъгова пъстърва рибарник, а в края на това вълнуващо преживяване всички получиха грамоти и медали за участие.

Стоян Ангелов – специалист по лова при СЛРБ „Сокол“ – град Берковица и инж. Александър Драгиев – директор на ТП ДГС Берковица приветстваха участниците и подчертаха, че това е един полезен за здравето на подрастващите спорт и възможност да оценят богатството на нашата природа. Наградният фонд на мероприятието бе осигурен от СЗДП – Враца,Община Берковица и СЛРД „Сокол“.

Последни
Анкета
Ще гласувате ли на парламентарните избори на 27 октомври 2024 година?

Резултати