Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Култура

Владимир Зомбори е големият победител в „Две капки вода“

  14.05.2024 00:41
Владимир Зомбори е големият победител в „Две капки вода“

Той спечели сърцата на публиката във финалната нощ в препълнената зала „Арена София“ с образа на легендата Фреди Меркюри и песента The Show Must Go On

„Не съм си представял такава енергия и любов от хората. Благодаря от сърце на всички!“ сподели победителят, минути след като получи приза за най-добър имитатор в дванадесетия сезон на формата. Той получи и голямата награда чисто нов автомобил - Ford Puma.

Почетното второ място зае Християна Лоизу, на трето застана Наско, а на четвърто се нареди актьорът Иво Аръков.

Тази вечер по време на грандиозния финал на шоуто осемте звездни участници от сезон 12 излязоха за последно на сцената на най-доброто шоу за имитации в зала „Арена София“ пред 11 000 души, за да се борят за любовта на зрителите, които ще определят големия победител. За титлата „Най-добър имитатор“ финалистите избраха сами своите образи.

Във финалната битка за приза „Най-добър имитатор“ предимство с по две точки имаха първите петима в класирането - Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова.

Феноменално талантливият актьор Владимир Зомбори вдигна публиката на крака с невероятното изпълнение на песента на легендата Фреди Меркюри The Show Must Go On, записана в болничното му легло, но предваваща цялата енергия, която носи в сърцето си до последен дъх.

„Много хора не знаеха, че ме има, а вече все повече любопитство проявяват към мен като творец. Избрах тази песен като послание, към екипа и колегите ми. Защото ние си тръгваме дори метафорично, но шоуто остава!“