Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Здраве

РЗОК-Враца отбеляза 25 години от своето създаване

  20.04.2024 18:35
РЗОК-Враца отбеляза 25 години от своето създаване

На официална церемония бе отбелязана 25-та годишнина от основаването  Районна здравноосигурителна каса-Враца.

Областният управител на област Враца Надя Донкинска бе официален гост  на тържеството по повод 25-та годишнина от създаването на РЗОК Враца.

„Четвърт век е една много респектираща годишнина на натрупан опит, сътрудничество и постигнати успехи, и искам да Ви поздравя от свое име и от името на Областна администрация Враца за усилията и непоколебимата Ви ангажираност към подобряване системата на здравеопазване в област Враца, както и към всички, които са допринесли за успешното развитие на институцията“, каза в поздравлението си Надя Донкинска.

Областният управител  поздрави директора на Районната здравноосигурителна каса – Враца Светозар Симеонов и неговия екип, за това, че през годините РЗОК – Враца е доказала своята устойчивост и адаптивност, и изрази увереност, че институцията ще продължи да работи всеотдайно за подобряване на качеството на здравните услуги в полза на гражданите.  Донкинска пожела още на целия екип на РЗОК Враца здраве, дипломатичност, нови успехи, енергия за постигане на целите и просперитет.

Заместник-кметът на Община Враца Петя Долапчиева, също отправи поздравления към ръководството на РЗОК-Враца.

Директорът на РЗОК – Враца Светозар Симеонов поздрави гостите и подчерта, че успехите на касата се дължат на съвместните усилия на целия екип и изрази своята благодарност за тяхната всеотдайност и професионализъм.

Събитието уважиха директори на лечебни заведения и институции - партньори на РЗОК – Враца.