Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Крими

Информационен бюлетин на ОД МВР Враца

  27.02.2024 11:15
Информационен бюлетин на ОД МВР Враца

На 26.02.2024г., в гр.Мездра е проведена специализирана операция по линия „Противодействие на разпространението на наркотици“. След оперативно-следствени действия, на улица в града  е извършена проверка на 19-годишно лице от гр.Мездра. При обиска е намерена сгвъка съдържаща „чай за пушене“. Образувано е досъдебно производство по чл.354а ,ал.3 от НК.  По време на операцията е установено  и 22-годишно лице от село Крапец, в което също е открит „чай за пушене“. Образувано  е досъдебно производство.

На 26.02.2024год., в 07.40 часа в гр. Козлодуй е установен водач на лек автомобил, който шофирал след употреба на алкохол - 0,89 промила. Съставен е акт по Закона за движение по пътищата. На територията на РУ Козлодуй са проверени 21 автомобила  и 23 лица.

След оперативно - следствени действия на служители на УП“Дъбника“-гр.Враца  е установено лицето извършило кражба на метални предмети и двигател за мотор от частен имот в кв. „Кулата“. Деянието  е извършено от жител на гр.Враца.

На 23.02.2024г., в РУ-Оряхово е получен сигнал за кражба мобилен телефон от клиент на магазин в с.Селановци. След издирвателни мероприятия  е установено, че кражбата  е извършена от 65-годишна жителка на същото село. Телефонът е върнат на собственика.

Последни
Анкета
Къде ще прекарате Великденските празници?

Резултати