Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
България

Надежда Ковачева спечели "Гласът на България"!

  17.12.2023 23:32
Надежда Ковачева спечели \

Надежда Ковачева е големият победител в шоуто "Гласът на България"!

Талантливата певица спечели сърцата и гласовете на зрителите в драматичен финал с Димитрина Германова. Двете момичета стигнаха до последното и най-важно изпитание в десетото юбилейно издание на предаването в оспорвана надпревара. За Надежда Ковачева, наричана българо-мароканската Бионсе, зрителите избраха от Музикалната банка финалната песен да бъде "All By Myself". Това донесе на Надежда короната в шоуто, както и голямата награда от 50 000 лв.
В паметната вечер шестима финалисти се бориха за зрителската подкрепа в три етапа и започнаха голямото надпяване в следния състав: Отбор Dara: Никола Янакиев, Арканджело. Отбор Мария: Симеон Славев, Димитрина Германова. Отбор Миро: Елена Попова, Надежда Ковачева.
Кандидатите за титлата "Гласът на България" пяха песни, с които се чувстват емоционално свързани, както и парчета, избрани от зрителите с онлайн гласуване от музикалната банка от сайта на шоуто. В крайна сметка до големия финал стигнаха Димитрина Германова и Надежда Ковачева. Зрителите дадоха своя вот за Надежда, която си тръгва от предаването с 50 000 лв. и титлата "Гласът на България"!