Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Справочник

Започва текущ ремонт на временната пътна отсечка между Крета и Ребърково

  01.12.2023 16:34
Започва текущ ремонт на временната пътна отсечка между Крета и Ребърково

Във връзка с удължаване на крайния срок за изпълнение на строително-монтажните работи в участъка от пътен възел Мездра до село Лютидол от обект „Модернизация на участък от път 1-1 (Е-79) „Мездра - Ботевград“ ЛОТ2 от км 161+367 до км 174+800“, Община Мездра, съвместно с Агенция „Пътна инфраструктура“ и Областно пътно управление - Враца, започва текущ ремонт на създадената временна пътна отсечка между селата Крета и Ребърково.

Целта е да се подобри експлоатационното състояние на пътната настилка в тази отсечка, която се използва като алтернативен маршрут от водачите на лекотоварни автомобили за включване в обхода при с. Ребърково в посока Ботевград по Републикански път III-161 Ребърково - Рашково - Литаково - Ботевград и в посока София по Републикански път II-16 Ребърково - Зверино - Елисейна - Своге - Нови Искър.

Община Мездра призовава шофьорите да карат с повишено внимание в отсечката между селата Крета и Ребърково и да не затрудняват извършването на ремонтните дейности, за да приключат в максимално кратък срок!

Разчитаме на Вашето разбиране и съпричастност!