Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Любопитно

Сезонът на топлите боти вече е тук!

  28.11.2023 18:30
Сезонът на топлите боти вече е тук!

С настъпването на зимата природата се облича в бяло и носи със себе си усещане за уют. В този сезон, модата също претърпява трансформация, като вниманието се насочва върху комфорта и стилните акценти. Сред най-неустоимите предложения за зимата са топлите боти, които не само предпазват от студа, но и добавят стилен акцент към всеки аутфит!

Актуалните обувки за зимата са представени от ватирани боти с декоративни шевове или пухкави боти със средна или XL-дебела гумена подметка, устойчива на зимните условия.

Лъскавите металически ефекти внасят блясък в ежедневието, докато характерното светлокафяво на стилните топли боти се радва на компанията на елегантното сиво и черно. Топ за сезона са ниските боти с шафт до глезените и дебели подметки, както и апреските, които задават тенденциите не само при минусови температури. Независимо дали с класически норвежки пуловер, дебело пухено яке или плюшено палто, стилната визия е гарантирана!

Най-актуалните акценти за новия моден сезон Есен/Зима 2023/24 ще откриете на изключително добри цени и с гарантирано качество в магазините на Deichmann или на www.deichmann.com. Следете и страниците ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни изненади.