Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Враца

Заместник областният управител откри тържественото заседание в община Криводол

  11.11.2023 18:58
Заместник областният управител откри тържественото заседание в община Криводол

Заместник областният управител Николай Николов откри тържественото заседание по встъпване в длъжност на кметове и общински съвет 2023 – 2027 в община Криводол

На 10-ти ноември 2023 г. в община Криводол, положи клетва новият кмет Христо Доков, заедно с кметовете на селата от общината и новите членове на местния парламент. Церемонията се състоя пред председателя на ОИК в Криводол, Силвия Каменова, която прочете решенията за изборите, проведени на 29-ти октомври и на балотажа на 5-тиноември.

Събитието събра важни личности от областта, а заместник-областният управител на Враца, Николай Николов, представляваше държавата и поздрави всички участващи в тържествената сесия. В своето обръщение той подчерта необходимостта от обединение и сътрудничество в работата на общинските органи с цел постигане на благополучие за хората от Криводол и 14-те села в общината.

Председателят на ОИК, Силвия Каменова, призова новоизбраните общински съветници и кметове да насърчават инвестиции и да работят активно за развитието на общината. Тя подчерта, че е време да се привлекат инвеститори, които ще допринесат за устойчивото икономическо развитие на региона.

Кметът Доков, изрази благодарност към гражданите за доверието и пое ангажимент в работата си за благото на общността. Той заяви, че ще работи усърдно, за да създаде условия за подобрение на качеството на живот в общината и за стимулиране на икономическия растеж.