Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Избори

Деян Войкон: Битката е за бъдещето на цялата област Враца, за нашите деца

  23.10.2023 22:56
Деян Войкон: Битката е за бъдещето на цялата област Враца, за нашите деца

Кандидатът за кмет на Враца Кирил Кунгалов проведе събитие с депутати от ПП-ДБ, кандидати за кметове на коалицията в областта и симпатизанти

По инициатива на кандидата за кмет на коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България” в голямата зала на Художествена галерия “Иван Фунев” във Враца се събраха кандидатите за кметове в Област Враца. Освен в областния град, движението издига кандидати за кметове в Бяла Слатина, Козлодуй, Хайредин, Оряхово и Мездра.

“Тук сме защото не можем да търпим застоя и корупционния модел на управление на този град! Тук сме, защото вярваме че града има нужда от нова енергия, от нов морал и нов хоризонт за развитие. Тук сме, защото сме обединени около обща цел – да работим за прозрачно управление на Враца. Този път имаме избор, с който да се гордеем”, каза в откриващите си думи Кунгалов пред събралите се в галерията.

В събитието взеха специално участие маг.инж. Деница Симеонова - народен представител от ПП-ДБ в 47, 48 и 49-о Народно събрание и заместник-председател на Комисия по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и Еврозоната,  доц. Васил Пандов - народен представител от ПП-ДБ в 48 и 49-о Народно събрание и заместник-председател на Комисията по здравеопазване, г-н Искрен Митев - народен представител от ПП-ДБ в 47, 48 и 49-о Народно събрание и г-н Георги Стамов - народен представител от ПП-ДБ в 47, 48 и 49-ия парламент, избран от 10 МИР Кюстендил.

В рамките на дискусията бяха обсъдени теми като здравеопазване, туризъм, културно наследство и привличане на инвеститори в региона. В рамките на събитието бяха представени кандидатите за кметове на общини в област Враца от коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България", които споделиха визията си за развитието на тези населени места.

Кирил Кунгалов и целият екип на “Продължаваме Промяната”, отдавна постави във фокуса на приоритетите си темите здравеопазване и създаване на Северозападен университет. “Искаме да вдъхнем нов живот за Северозапада, за да се спре обезлюдяването и да се създадат по-добри условия за живот, чрез разширяване на възможностите за получаване на висше образование в Северозападния регион. Ще работим за подобряване на материалното и финансовото състояние на МБАЛ “Христо Ботев”, като бъдем активна част от процесите, свързани с мениджмънта на болницата” - заяви твърдо Кирил Кунгалов, който също така е и водач на листата за общински съветници на коалицията.

“Битката на 29-и октомври е за бъдещето на цялата област Враца, за нашите деца” - това смело заяви Деян Войкин, областен координатор на партия “Продължаваме Промяната” и кандидат за общински съветник във Враца с преференция 103.

“Бъдете част от промяната и разкажете на повече хора, че Враца, Козлодуй, Бяла Слатина, Криводол, Мизия, Мездра, Роман, Оряхово, Хайредин, Борован имат шанс. Кажете им, че не е нужно да се примиряват с познатото, но недобро управление на общините. Кажете им, че регионът ни може повече и че има хора които са готови да запретнат ръкави и да работят за всеки един от вас”, допълни маг.инж. Деница Симеонова, която работи за просперитета на Враца и на България на местно, национално и на европейско ниво, както подчерта Искрен Митев в своето обръщение.

Това е изборът, с който ще се гордеем. Избор, който ще предопредели бъдещето през следващите поне четири години на всеки един от нас. Избираме днес достойното утре на нашия град. Затова е важно на 29-и не просто да отидем да гласуваме, а да мобилизираме всеки наш близък да го направи. Защото когато става въпрос за бъдещето на Враца, никой няма право да остава безучастен.

За прозрачно управление на Враца с номер № 66

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Последни
Анкета
Къде ще прекарате Великденските празници?

Резултати