Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Бизнес

Информационно събитие под наслов „Да работиш (е) яко!“

  20.10.2023 17:45
Информационно събитие под наслов „Да работиш (е) яко!“

Дирекция „Бюро по труда“ - Враца организира информационно събитие под наслов „Да работиш (е) яко!“.

Целта е да бъдат достигнати неактивните лица на пазара на труда от община Враца и така да се осигури помощ на тези, които често срещат трудности при своята професионална реализация поради регионална специфика, трудова мотивация, необходимост от квалификация и преквалификация.

Събитието се провежда съвместно с Регионално управление на образованието - Враца и Европа Директно Враца към Търговско-промишлена палата – Враца в Европейската седмица на уменията на 25.10.2023 г. от 11.00 ч. пред Народно читалище „Развитие-1869“ и пред СУ „Козма Тричков“ в град Враца.

Очакваме Ви!

 Експертите от Дирекция „Бюро по труда“ ще Ви запознаят с услугите, които се предоставят на безработни, учащи се, пенсионери, заети търсещи работа лица.

 В Европейската седмица на уменията ученици от училищата с професионални паралелки от община Враца ще представят и демонстрират част от умения и компетентности по различни професии.

 Европа Директно Враца към Търговско-промишлена палата Враца ще представи Европейската седмица на уменията.

Това събитие е точно за Вас, ако:

Искате да намерите #работа, да се развивате кариерно или да поставите ново професионално начало.

Ако сте #младеж до 29 години – може да се информирате за включване в стажуване/обучение по време на работа/субсидирана заетост.

Ако имате необходимост от квалификация и преквалификация може да получите информация за обучения за придобиване на професионална квалификация и предстоящи обучения по дигитални компетентности.

В рамките на събитие ще се запознаете с EURES мрежата и услугите на Агенция по заетостта.

 Ще бъде яко! Заповядайте да се убедите в това!