Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Избори

Ангел Джамбазки: Най-подготвения кандидат за кмет на Враца е Краси Богданов

  08.10.2023 22:40
Ангел Джамбазки: Най-подготвения кандидат за кмет на Враца е Краси Богданов

Евродепутатът Ангел Джамбазки пристигна във Враца за да изрази подкрепата си за Красимир Богданов и кандидатите от МК ВМРО-БНД (НДСВ, БСД-Евролевица, Партия Консервативна България, БДФ). На срещата в неделния предиобед, Джамбазки разясни детайли по Плана за възстановяване и устойчивост и заяви, че в негово лице Враца има своя застъпник пред европейските институции.

По отношение на местните избори, евродепутатът заяви:

„Красимир Богданов е най-подготвения кандидат за кмет на Враца. Той има богат опит като общински съветник и председател на комисията по образование, култура и социална политика в Общински съвет – Криводол и като зам.-председател на Общински съвет – Враца. По времето в което беше зам.-кмет на Община Враца, в неговите ресори - образование, култура, спорт и туризъм бяха постигнати значителни резултати, а въведените в тези сфери новости и до сега се ползват от общината. В двата парламента, в които беше народен представител, беше един от най-полезните депутати. Съществен е приноса му в комисиите по образование, култура и медии, околна среда. Бих отличил особено работата му в областта на външната политика, като зам.-председател на ресорната комисия, като председател на групата за приятелство с Албания, в резултат на което през 2017 г. беше признато българското малцинство там и като зам.-ръководител на българската парламентарна делегация в Съвета на Европа, където многократно защити българските интереси. Кой от другите кандидати за кмет на Враца може да се похвали с подобна биография? При това, Богданов е постигнал всичко сам, благодарение на своя професионализъм и постоянство, без някой да го уредил или довел отнякъде. Неслучайно зад кандидатурата му застават 8 политически формации“.

Джамбазки призова врачани, да подкрепят кандидатите за кметове и общински съветници от МК ВМРО-БНД (НДСВ, БСД-Евролевица, Партия Консервативна България, БДФ) с номер 70 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последни
Анкета
Къде ще прекарате Великденските празници?

Резултати