Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Избори

Богданов откри кампанията си с молебен и обеща повече подкрепа за крайните квартали

  01.10.2023 22:50
Богданов откри кампанията си с молебен и обеща повече подкрепа за крайните квартали

Кандидатът за кмет на Община Враца Красимир Богданов откри кампанията си с молебен и обеща повече подкрепа за крайните квартали на областния град

Местна коалиция ВМРО-БНД (НДСВ, БСД-ЕВРОЛЕВИЦА, ПАРТИЯ КОНСЕРВАТИВНА БЪЛГАРИЯ, БДФ) откри предизборната си кампания за местните избори в община Враца в храм ,, Св. Мина” в ж.к. „Дъбника“. Водосвет-молебен за здравето и просперитета на врачани отслужи отец Николай Костадинов. „Мястото не е избрано случайно. То демонстрира отношението ни към живущите в крайните квартали. Тук хората също се нуждаят от уважение, достоен живот и повече грижи", заяви Красимир Богданов – кандидат за кмет на община Враца.

Църквата в най-големия жилищен комплекс на града под Околчица беше открита и осветена през 2013 г. От тогава до днес, в нея се провеждат служби, приемат се енориаши без да е изографисана. За това има изготвен и одобрен от Врачанска митрополия проект, който чака разрешение повече от седем години. Разчетено е и финансиране от бюджета на Община Враца, което се прехвърля от година за година. „Поемам ангажимента, след 29-ти октомври този проект да бъде реализиран и живущите в „Дъбника“ да имат своя достоен духовен храм“, гарантира кандидатът за кмет на Враца Красимир Богданов. Той дари икона на храмовия светец Св. Мина, дело на иконописеца и кандидат за общински съветник Красимир Ангелов.

За МК ВМРО-БНД (НДСВ, БСД-ЕВРОЛЕВИЦА, ПАРТИЯ КОНСЕРВАТИВНА БЪЛГАРИЯ, БДФ) може да гласувате с номер 70 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!