Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Избори

“Продължаваме Промяната - Демократична България” регистрира в ОИК

  27.09.2023 18:41
 “Продължаваме Промяната - Демократична България” регистрира в ОИК

Коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България” регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата си за кмет на град Враца, кметове на кметства и кандидати за общински съветници.

Документите бяха внесени от представителите на коалицията Деян Войкин, Владислава Лакова и Марина Ташева. На регистрацията присъства и кандидатът на коалицията за кмет на Община Враца - предприемачът, който иска да превърне Враца в университетски център, врачанинът Кирил Кунгалов (Kiril Kungalov).

“Регистрирахме листа от доказали почтеността си млади хора, но и опитни професионалисти, включително способни кметове на малки населени места. Подобряването на административното обслужване, прозрачното и справедливо управление на финансите на община Враца ще бъдат заложени като приоритети в основата на програмата ни. Целим да задържим и върнем младите хора във Враца, както и да я направим още по-привлекателна дестинация за туризъм, бизнес и инвестиции”, посочи Кунгалов.

“Вярвам, че хората от община Враца, могат да обединят усилията, волята и таланта си за изграждане на единна, сигурна и сплотена общност, за по-добро бъдеще. Убедена съм, че врачани са двигател на тези възможности за промяна и са непреодолим фактор за всеки политик”, каза Владислава Лакова.

Областният координатор на ПП Деян Войкин допълни: “Ще работя за това врачани да се убедят, че промяната може да се случи и младите хора да повярват, че тук могат да се развиват и постигат мечтите си”.

Коалицията регистрира успешно кандидати във всички общо 10 общини в област Враца! Желаем им успех