Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Култура

Детски рисунки красят Областна администрация – Враца

  20.09.2023 18:02
Детски рисунки красят Областна администрация – Враца

Прекрасното лято пресъздадено в творбите на млади таланти зареди Областна администрация-Враца с радост и вдъхновение

По случай началото на новата учебна година 2023/2024 г. малки художници - децата на служителите на Областна администрация Враца  участваха в конкурса “ Mоето, прекрасно лято“. Творбите на малките таланти ще радват служителите на администрацията в тяхното ежедневие.

    Това събитие привлече не само участниците, но и целия екип, зареден с вдъхновение и весело настроение. На този конкурс за рисунка, малките художници разказаха своите истории за най-хубавия сезон на годината чрез изящни изображения и богати цветове. Те се изявиха със страхотни рисунки, вдъхновени от слънце, море, игри на плажа и ваканционни приключения. Прекрасните творби, успешно пресъздадоха духа на лятото и внесоха ведро настроение в екипа на областната администрация.

    Изявяването на децата беше възхитително и тяхната креативност и талант оставиха силно впечатление. Журито се затрудни при избора на най-добрите творби, тъй като всяка от тях излъчваше неповторимост и визия.    Всички участници заслужават похвала за усилията си и невероятните творби. Децата получиха заслужени награди и признания за своите усилия и въображение.

    Областна администрация - Враца е горда да насърчава и подкрепя таланта и творчеството на децата.     Този конкурс за рисунка напомни на всички, колко важно е да се наслаждаваме на моментите на радост и вдъхновение, които децата ни  предоставят.

   Събитието "Моето, прекрасно лято" ни напомни, че креативността и радостта на децата могат да внесат свежест и вдъхновение в нашия екип и работна обстановка.

Последни
Анкета
Къде ще прекарате Великденските празници?

Резултати