Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Избори

ВМРО-Мездра се регистрира за самостоятелно участие в местните избори

  18.09.2023 22:39
ВМРО-Мездра се регистрира за самостоятелно участие в местните избори

Политическа партия „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ се регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра за самостоятелно участие в изборите за общински съветници и за кметове в община Мездра на 29 октомври 2023 г.

Документите за регистрация внесоха заместник-председателят на Областния комитет на ВМРО - Враца Красимир Тодоров и Мирослав Гетов, председател на Местна организация „Васил Чекаларов“ на ВМРО - Мездра.

ПП „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ подаде заявления за участие в местните избори за общински съветници и за кметове във всички 22 кметства в община Мездра, в които ще се произведат избори за кметове на кметства.

Предстои да бъдат внесени предложения за регистрация на кандидатската листа за общински съветници на ПП „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ и на кандидатите за кметове на кметства.

Съгласно Решение №2369-МИ/ 12.09.2023 г. на Централната избирателна комисия за регистрация на ПП „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ за участие в изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври 2023 г., наименованието на партията в бюлетината е: ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.