Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Избори

Красимир Богданов обяви нова Местна коалиция за изборите

  16.09.2023 22:27
Красимир Богданов обяви нова Местна коалиция за изборите

 Уважаеми приятели, 

Преди около два месеца отправихме призив към всички отговорни политически сили, обществени организации и личности от Враца за обединение в името на едно ново, честно и прозрачно управление на Общината. За наша радост, достойните и загрижени хора се оказаха много. Затова днес, внасяйки документите за регистрация, обявявам създаването на Местна коалиция за изборите на 29 октомври, в която влизат: ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ, НДСВ, БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ-ЕВРОЛЕВИЦА, ПАРТИЯ КОНСЕРВАТИВНА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕСКИ ФОРУМ. Своята подкрепа вече заявиха и от БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД, ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ и СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ "ЗАЩИТА". 

Приемам с голяма отговорност моята номинация за кмет на Община Враца и честта да обединявам надеждите на толкова много хора! Благодаря Ви!

Представляваното от мен гражданско обединение призовава всички наши съграждани, които осъзнават нуждата от промяна в наложения през последните години модел на управление на Община Враца да се присъединят към нас!

Красимир БОГДАНОВ