Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Враца

Областният управител участва в организираното от в-к "стандарт" събитие

  04.09.2023 17:40
Областният управител участва в организираното от в-к \

Областният управител участва в организираното от в-к "стандарт" събитие под надслов „10 причини да се гордея с моя роден град"

Областния управител Надя Донкинска се включи в националната кампания на вестник “Стандарт”, която тази година се провежда под надслов „10 причини да се гордея с моя роден град”. Присъстващите можеха да с запознаят с 10 пана, които показаха развитието на Враца в икономически, социален, културен и спортен план.

    На събитието, областният управител поздрави организаторите за родолюбивата инициатива, на която талантливи младежи с енергията и всеотдайността си променят града ни. Тя  подчерта важността на сътрудничеството между държавните и местни власти за обединение и напредък.

    „Тази инициатива е прекрасен пример за това как властите могат да се обединят, за да създадат по-добро бъдеще за млади хора, тъй като няма по-ценно нещо от усмивките на нашите деца.“ се обърна към присъстващите Надя Донкинска.

    В рамките на събитието бяха представени постиженията на отличени млади таланти от град Враца в сферите на етнокулинария, спорт и музика.

Последни
Анкета
Доволни ли сте от избора на новия български патриарх?

Резултати