Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Враца

Представят “10 причини да се гордея с моята Враца”

  03.09.2023 17:45
Представят “10 причини да се гордея с моята Враца”

Община Враца се включва в националната кампания на вестник “Стандарт”, която тази година се провежда под надслов “10 причини да се гордея с моя роден град”.

В рамките на инициативата ще бъдат представени 10 пана, които показват развитието на Враца в икономически, социален, културен и спортен план през последните 4 години.

По време на събитието ще бъдат отличени ученически постижения в етнокулинарията, най-големите отличници на града, млади музикални таланти, както и спортисти.

Специално участие в церемонията ще вземе Мими Христова - двукратна европейска шампионка по борба, както и Николай Гергов, който е световен и европейски шампион по борба. Легендарните волейболисти Евгени Иванов и Николай Иванов също ще се присъединят. А голямата изненада ще направи с участието си Борис Солтарийски, вокалистът на Ку-Ку бенд.

Един от най-тачените ни футболисти Мартин Петров пък ще се включи онлайн от Испания, за да разкаже защо Враца остава в сърцето му.

По време на събитието, кметът Калин Каменов ще представи ключовите проекти, които се очаква да дадат допълнителен тласък на развитието на Северозапада.

Церемонията ще се проведе на 4-ти септември /понеделник/ от 11:00 часа в парка зад паметника на Христо Ботев. /при неблагоприятни метеорологични условия - в Градска концертна зала/.

Очакваме Ви!

Последни
Анкета
Доволни ли сте от избора на новия български патриарх?

Резултати