Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Политика

Бойко Борисов дойде в Лиляче, откри футболен турнир и подкрепи кандидат-кметове на ГЕРБ

  26.08.2023 15:27
Бойко Борисов дойде в Лиляче, откри футболен турнир и подкрепи кандидат-кметове на ГЕРБ

Тази сутрин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде във врачанското село Лиляче, заедно с народния представител Мартин Харизанов. Борисов и областният координатор на ГЕРБ-Враца Красен Кръстев  откриха поредното издание на мемориалния турнир по мини футбол за мъже, организиран от Росен Петков, съвместно с БАМФ. Девет тима участват в надпреварата за спечелване на титлата, а в турнира, в памет на знаменития майстор на спорта Иван Петков - Гуньо, се включват негови приятели, известни спортни деятели и общественици.

„Това е поредният повод да поздравя организаторите и лично Росен, който е деен представител на младежката структура на ГЕРБ-Враца и от години е благодетел на всяка ползотворна инициатива в родното му село Лиляче”, сподели Красен Кръстев. Днес с Младежи ГЕРБ, колеги от ръководството, общински ръководители и общински съветници, кметове на общини и населени места от цялата област, десетки членове и симпатизанти отново сме с нашия лидер Бойко Борисов, за да обсъдим предстоящите местни избори, уточни Кръстев.

Борисов обяви, че от ГЕРБ кандидат за кмет на село Лиляче е Росен Петков, който е издигнат от общинската младежка организация.

В Лиляче Бойко Борисов го очакаха народният представител Ирена Димова, кметовете на общини от област Враца – Калин Каменов,  Иво Цветков, Маринела Николова, Валя Берчева, Христо Доков, както и лидери на общински младежки организации на ГЕРБ в областта.

26 август 2023 г.