Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Видин

Шоу „Ники говори за музика с приятели“ във Видин

  27.07.2023 11:58
Шоу „Ники говори за музика с приятели“ във Видин

Популярният комик Ники Станоев и Градският духов оркестър със съвместно участие в „Дунавски вълни“

„Ники говори за музика с приятели“ е иновативно многожанрово шоу, което бе представено в залата на Симфониета – Видин. То е част от програмата на Дванадесетия фестивал на изкуствата.

Много почитатели се събраха тази вечер, за да присъстват на интересното събитие. Сред публиката беше и заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова.

Първата част на шоуто бе концерт-спектакъл, в който забавният актьор и наш съгражданин Ники Станоев и неговите приятели от Градски духов оркестър (ГДО) – Видин, с диригент Диляна Цанкова, „разходиха“ с усмивка зрителите между жанровете. Това е пореден проект на видинския оркестър с Ники. В края на месец ноември 2022 г. ГДО отбеляза с нестандартен концерт своя 60-годишен юбилей, като гласува доверие на известния шоумен да бъде водещ.

 Стендъп комеди шоу бе показано във втората част на събитието. В него Ники говори за музика с DJ Mati по невероятно забавен начин, споделяйки култови лични истории, свързани с родния Видин и музиката от 80-те до днес. DJ Mati също имаше любопитни неща за разказване. Така двамата създадоха страхотна атмосфера, с много смях, съпричастност и аплодисменти от благодарната публика.

Утре очаквайте приказната инсталация „ВидаЛенд“ отново да отвори врати, ако метеорологичните условия позволят това. А пред паметника на Свободата в Крайдунавския парк на 27 и 28 юли за втора година в рамките на „Дунавски вълни“ ще се проведе Субкултурен меланж, който се организира от платформата за събития Sтетика. https://www.facebook.com/events/653323030036611?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

26.07.2023