Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Враца

Младежки център-Враца ви кани на викторина

  24.07.2023 17:44
Младежки център-Враца ви кани на викторина

Здравейте, приятели на викторините!

Лятото при нас е изпълнено с интересни и полезни събития. С радост искаме да ви съобщим, че на 3. август от 19:00 ч. в Младежки център – Враца ще се проведе първият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab . Викторината ще е на Sci-Fi тематика с 35 въпроса и ще ни потопи в света на филми като Star Wars , Ghostbusters , Back to the Future , Jurassic Park, Terminator и Robocop! Младежите ще се състезават един срещу друг, като най-добрите трима в края на събитието ще получат тематични награди . По време на състезанието всички участници ще имат възможност да научат забавни и интересни факти на SCI- FI тематика. Дори да не знаете нещо – не се притеснявайте – забавлението ще е гарантирано!
За целта всеки ентусиаст , който иска да се включи, трябва да се регистрира в нашата анкетна форма:  https://bit.ly/Qiuz

Записването е отворено до 2-ри август! Елате да се забавляваме заедно, а също така и да научим много интересни факти за любимите ни филми! Очакваме ви, доведете и ваш приятел!

Sci-Fi Quiz e част от дейностите на Activity Lab по Проект BGLD - 1.003 - 0004 "Младежки център Враца - фактор за развитие на Северозапада", финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Последни
Анкета
Къде ще прекарате Великденските празници?

Резултати