Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Политика

Николай Николов от ГЕРБ е новият заместник областен управител на Враца

  21.07.2023 17:25
Николай Николов от ГЕРБ е новият заместник областен управител на Враца

Със заповед на министър-председателя, от 21-ви юли 2023 г. за заместник областен управител на област Враца е назначен Николай Николов. Николов е магистър по финансово управление, защитил е бакалавърска степен със специалност “Политология”, женен, с едно дете.

“Приемам назначаването си на този пост с отговорност към доверието, дадено ми от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководството на партията. Вярвам, че ще оправдая това доверие с работата си и със своя експертен опит. Имам ясна визия за развитието на нашата област и ще положа максимални усилия за постигане на поставените управленски цели. Смятам, че с подкрепата на народните представители от ГЕРБ - СДС Красен Кръстев и Мартин Харизанов и кметовете на общини, ще създадем отлично взаимодействие между законодателната и изпълнителната власт и ще вземем правилните решения, водени от интереса на гражданите на Област Враца.
Областната администрация е екип от специалисти във всяка една сфера на обществено-икономическия живот на държавата и аз вярвам, че ще можем да интегрираме добрите практики, както в институцията, така и в цялата област”, заяви при встъпването си в длъжност заместник областният управител Николай Николов.