Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Политика

Областният управител Надя Донкинска: „Моята кауза е развитието и просперитета на региона“

  20.07.2023 13:18
Областният управител Надя Донкинска: „Моята кауза е развитието и просперитета на региона“

    На официалната церемония  по приемственост областният управител Надя Донкинска благодари на Георги Митов и заяви, че за нея е изключително голяма чест да поеме поста областен управител, но това е и голяма отговорност и предизвикателство. Тя изрази желание за надграждане на постигнатото досега от Областна администрация – Враца, за да може и гражданите да се чувстват комфортно, а областта да се развива и да заеме достойно място в икономическия, културен и обществен живот в страната.

    Георги Митов изказа своята благодарност към екипа за съвместната работа, за старанието, с което изпълнява задълженията си и пожела на Надя Донкинска да управлява открито, отговорно и  законосъобразно.

    Тя изрази увереност, че бързо ще навлезе в детайли в актуалната работа на всички звена на институцията, с оглед отлични комуникационни умения придобити в процеса на работа и бързото адаптиране в динамична среда.

    „Ще работя за по-добра връзка между администрациите и гражданите. Моята кауза е развитието и просперитета на региона“, заяви новият областен управител.