Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Култура

Симфониета –Враца отмени концерт в Плевен

  20.07.2023 12:43
Симфониета –Враца отмени концерт в Плевен

Врачанската симфониета е отменила концерта си в Плевен, който трябваше да се състои на 19-ти юли 2023 г. /сряда/. Каква е причината?

Ето какво ни пишат от културната институция:

„Здравейте! За Ваша информация, вчера отменихме концерта "EL Mondo" с Италианското трио сопрани в двора на Историческия музей в Плевен. Не ни бяха предоставени условия за работа, от приемащата страна - Историческия музей. Знаете, ние гостуваме често в Плевен и всяка година имаме концерти лятото , в двора на Историческия музей. Не можем да си обясним това негостоприемство. Разбира се,  директорът на Симфониета -Враца Христо Павлов на място се опита, с разговори, да получим обичайните условия, които всяка година сме имали, но така и не ги получихме. 

Ние уважаваме колегите си, солистите си и публиката, на която въпреки разочарованието, че няма да има възможност да се наслади на концерта, благодарим за разбирането! 

 Христо Павлов е на разположение по въпроса.тел. +359 88 8235221.

Снимката, която виждате е от концерта ни на 18юли във Варна. Ето така ни посрещнаха там, с неспирни аплодисменти и бисове. Така премина и цялото ни турне с Италианското трио сопрани в страната- сърдечна, възторжена публика, гостоприемно посрещане и неспирни овации накрая. „

Поздрави,

ПР Симфониета-Враца