Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Политика

ВМРО-Враца търси съмишленици за местните избори

  13.07.2023 16:24
ВМРО-Враца търси съмишленици за местните избори

ПРИЗИВ

Ние от ВМРО, следвайки принципите на автентичния българския патриотизъм, основаващ се на уважението към семейните ценности, грижата за просперитета на родния край и българските национални интереси сме загрижени за настоящето и бъдещето на  Община Враца.

Съзнаваме, че е важно да се отчита обективно свършеното от управлявалите общината през последните години. Налице са не малко положителни примери. През настоящия мандат обаче, се забелязва видим застой, липса на чуваемост, подценяване на усилията и постиженията на граждански организации и заслужили личности от нашия град, които не срещат подкрепа. Общинската политика не може да е място на безогледна партизанщина, уреждане на „наши хора“ по партиен, семеен, приятелски или корпоративен принцип. Основна грижа на Общината трябва да е защита интересите на всички граждани на Враца.

Затова са нужни алтернативни решения, които да рестартират ДИАЛОГА и ПРОЗРАЧНОСТТА в управлението и УВАЖЕНИЕТО към ХОРАТА на Враца!

Обръщаме се към всички достойни врачани, представителите на граждански сдружения и политически формации за създаването на широка гражданска платформа за участие в местните избори през м. октомври 2023 година.  Нека заедно създадем нова патриотична алтернатива за ЧЕСТНО и ПРОЗРАЧНО управление на Община Враца, която да даде шанс на всеки наш съгражданин, да бъде част от вземането на важните за бъдещето на всички ни решения.