Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Култура

„Здравето през погледа на натуропатията“ - среща-разговор с натуропата Станислава Льокок

  11.07.2023 21:58
„Здравето през погледа на натуропатията“ - среща-разговор с натуропата Станислава Льокок

Библиотеката при Народно читалище Развитие-1869 гр. Враца организира среща-разговор с натуропата Станислава Льокок. Срещата ще се проведе на 18 юли 2023 г. (вторник)  от 18 ч. в двора на Етнографско-възрожденски комплекс „Св. Софроний Врачански“. 

Вход свободен! 

 Тема: „Здравето през погледа на натуропатията“

- Що е натуропатия;

- Способи на натуропатията;

- Натуропатия и фертилитет.

Станислава Льокок е натуропат и коуч по фертилитет. Майка е на 2 момчета, заченати естествено на 40+ годишна възраст след няколко загуби, неуспели осеменявания и ин витро. Нейната история започва извън България, в САЩ, където лекарите са й давали едва 3% шанс да забременее. Това я мотивира да търси начини и въпреки напредналата си възраст да докаже на себе си и на медицината, че може да забременее и износи здрава бременност.

Записва се да учи натуропатия и благодарение на нейните методи успява да забременее естествено и да роди второто си бебе малко преди да навърши 45 години. Този успех драстично променя не само нейния живот, но и на много други.  След завършване на натуропатия, Станислава започва да помага на много хора да оптимизират здравето си, както и да се сдобият с мечтаното от тях дете.

*При лошо време събитието ще се проведе в читалнята на библиотеката при Народно читалище „Развитие - 1869“ гр. Враца.