Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Видин

Община Видин получи грамота от Областната дирекция на МВР

  07.07.2023 17:26
Община Видин получи грамота от Областната дирекция на МВР

Община Видин получи грамота от Областната дирекция на МВР за успешна съвместна работа

По случай професионалния празник на служителите от Министерството на вътрешните работи, който се отбелязва на 5 юли, днес в ОДМВР – Видин бе проведено тържествено събрание. Сред официалните гости на празника бе и заместник-кметът на Община Видин Светослав Скорчев. В тържеството се включи и делегация на Полицейския инспекторат на окръг Долж (Румъния), водена от директора главен комисар Лауренцу Думитреску.

Директорът на ОДМВР – Видин старши комисар Петър Коцин отправи поздрав към служителите от структурните звена на вътрешното министерство в област Видин. „Благодаря Ви за старанието при изпълнение на дълга към обществото и работата в полза на каузата Видинска област да бъде спокойно място, с добър обществен ред и сигурност за жителите и гостите на региона“ – каза Коцин.

По време на церемонията бяха наградени 83 служители от Областна дирекция на МВР - Видин и 18 служители от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Видин за постигнати високи професионални резултати.

По време на тържественото събрание бяха връчени грамоти на местни и държавни институции в знак на благодарност за ползотворно сътрудничество и успешна съвместна работа.  Община Видин също получи отличие, което бе прието от заместник-кмета Светослав Скорчев. Той приветства на свой ред служителите от Областната дирекция и прочете поздравителен адрес от кмета на Общината д-р Цветан Ценков. „Използвам този хубав повод, за да изкажа своята и на общинското ръководство благодарност за достойната служба и за отговорността при изпълнение на професионалните задължения. Вие и Вашите колеги от Областната дирекция на МВР – Видин се радвате на уважение и доверие не само от страна на институциите, но и на нашите съграждани. Пожелавам Ви и занапред със същата всеотдайност да се грижите за гарантиране сигурността на жителите от региона и за спазването на обществения ред“, пише в адреса.

7.07.2023