Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Любопитно

Ретрограден Сатурн носи магически промени и късмет за 4 зодии

  18.06.2023 23:30
Ретрограден Сатурн носи магически промени и късмет за 4 зодии

Започна ретрограден Сатурн, който носи магически промени и късмет за 4 зодии

Сатурн е планетата на дисциплината и кармата. През 2023 Сатурн ще бъде ретрограден от 17 юни, но няма повод за притеснения!Сатурн не е лесна планета, но когато е ретрограден, сваля част от напрежението и ни помага да преосмислим приоритетите си.

Важно е да използваме този период, за да размишляваме върху това, което се е случило в живота ни по отношение на кариерата, навиците, парите. Както при всички ретроградни периоди, това е идеалният момент да преоцените решенията, които сте взели, и да преразгледате всичко, което изисква вашето внимание. Това ще бъде наистина съдбовен и магичен момент за представителите на някои знаци от зодиака.

Ето кои са четирите зодии, на които ретроградният Сатурн ще донесе най-много щастие, късмет, магия и благополучие!

Близнаци - Трябва да сте подготвени – промените ще бъдат светкавични с началото на ретроградния Сатурн. Всичко, за което сте мечтали толкова дълго, най-накрая ще се сбъдне. А щастливият период ще продължи от юни до ноември. Работили сте много за по-добър живот и за мечтите си, затова звездите ви съветват да не забавяте темпото. Упоритата работа ще даде плодове.

Рак - Изминаха интересни няколко месеца за връзките в живота ви. Взаимодействията, които сте имали, са ви научили много на това как да се отнасяте към себе си и другите. Сега е време вие да сте приоритет и ще го усетите с пълна сила! Предстоят ви много щастливи мигове, а късметът ще ви следва по петите! Ще научите неподозирани неща за това на какво сте способни и колко сте силни!

Дева - Ретроградният Сатурн ще ви предостави много възможности да увеличите финансите си и да започнете да работите по отношение на вашето изидгане в  кариерен план. Сега е времето да си направите равносметка и да се уверите, че правите това, което нужно, за да се чувствате добре на работното място. Късметът ще бъде с вас - очаква ви повишение или пък възможност за нова работа!

Козирог - Ретроградният Сатурн ще има малко двусмислен ефект върху вас. В някои периоди ще изпитвате трудности, ще се чувствате нестабилни, несигурни. Но добрата новина е, че личният ви живот определено ще процъфтява в този период! Ще се сближите още повече в любимия човек, а ако сте необвързани ще откриете сродната душа, която може да ви бъде истинска опора!