Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Любопитно

Модата при обувките ЛЯТО 2023: Новите тенденции от Deichmann

  20.04.2023 17:31
Модата при обувките ЛЯТО 2023: Новите тенденции от Deichmann

Посрещаме с ведро настроение и пълна промяна в стила и цветовете, копнежа по топлите дни, слънчевите лъчи и синьото небе. Неслучайно под мотото - Готови за лято 2023!

Изобилието от цветове - от ярките, през пастелните и класическите черно и бяло до неутралното бежово, предлагат огромен избор за нова и различна визия. Наред с доминантните силни цветове, меките пастелни нюанси като мента, лавандула и ванилия, предлагат женствен контраст. Бялото - цветът на лятото - просто си остава топ тренд както при сникърите, така и при токчетата и чехлите.

Актуална тенденция за 2023 са платформите с грубовата визия, но и отворените обувки с токчета от 70-те, които празнуват своето завръщане. Почитателките на женствената визия ще се радват на моделите Sling Back (с каишка зад петата) и елегантните Kitten heels, които са със заоблено, остро или по-ръбесто връхче. За свежия летен стил в горещите дни ще се погрижат небрежните трекинг сандали и шикозните удобни чехли.

Защото обичаме обувките.

Под това мото ви представяме най-хубавите модели от новите тенденции. Защото за Deichmann и нашите почитателки, темата за обувките винаги поражда трепетни чувства.

Последни
Анкета
Къде ще прекарате Великденските празници?

Резултати