Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Бизнес

Целогодишен рибен фест от Kaufland във Враца

  01.03.2023 16:47
Целогодишен рибен фест от Kaufland във Враца

Лидерът в ритейла предлага над 20 вида прясна риба на витрина с обслужване в града

Целогодишно свежа риба на витирината с обслужване е най-новата придобивка за врачани в хипермаркета на Kaufland на ул. "Оборище" 7. Посетителите на магазина  могат да намерят постоянен асортимент от над 20 вида риба и морски дарове, като към тях всяка седмица ще бъдат добавяни между 2 и 5 сезонни артикула и/или див улов.

Тази седмица на супер атрактивни цени Kaufland предлага пресен сьомга котлет и пресен изчистен шаран без люспи с намаление съответно от 20 и 26%. Сред другите седмични промоционални рибни предложения са филе от тон, херинга и тилапия, които са с над 20% дискаунт от цената. На витрината с обслужване клиентите могат да закупят и редица рибни деликатеси като хайвер с 46% по-ниска цена и розова сельодка, намалена с 33%.

„Обособяването на зоната за прясна риба в магазина ни идва в отговор на интереса и очакванията на нашите клиенти. В последната година наблюдаваме подчертан целогодишен интерес към морските продукти и това ни даде основание да започнем да я предлагаме на повече места в страната. За асортимента на витрините ще разчитаме на доказани български дистрибутори на риба, които ще доставят артикулите от български, датски, норвежки и гръцки риболовни предприятия и ферми, както и директно от борсите в Гърция“, коментира Веселина Гюлева, ръководител отдел „Месо и риба“ в Kaufland България.

На витрините с обслужване могат да бъдат открити наложили се в последните години като „традиционни“ за нашия пазар пресни ципура, лаврак и фагри от Гърция. От южната ни съседска са и дивите пресни риби като сафрид, фриса, кефал. Любителите на сьомгата могат да намерят ежедневно прясно филе и котлет.

По това време от годината на новия рибен щанд място ще намират и диви черноморски улови като паламуд, както и пресни български традиционни сладководни предложения  – дъгова и балканска пъстърва, сьомгова пъстърва - цяла риба и филе, сом филе, толстолоб - котлет и филе, шаран.

На новооткритите витрини клиентите могат да намерят готови филета от хек, херинга, мерлуза, тилапия и риба тон. За феновете на морските дарове са подбрани богат асортимент от вкусни предложения - сурови и бланширани скариди, калмари - пипала и туби.

В допълнение към асортимента клиентите на хипермаркетите ще имат възможност за поръчка и доставка на рибни продукти по каталог извън постоянния асортимент на магазина. За всички артикули Kaufland предлага опцията и за почистване и филетиране на избраните продукти на място в магазина.

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Последни
Анкета
Ще оцелее ли правителствената сглобка до края на 2024 година?

Резултати