Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Образование

Директорът Наталия Христова-Горанова чества 60-годишнина

  28.02.2023 16:29
Директорът Наталия Христова-Горанова чества 60-годишнина

Директорът на ОЦСУД - Мездра Наталия Христова-Горанова чества 60-годишнина

Директорът на Общинския център за социални услуги и дейности (ОЦСУД) - Мездра Наталия Христова-Горанова става днес на 60 години. По този повод тя получи множество поздравления и подаръци от свои близки, приятели и колеги. Сред тях бяха служители на ОЦСУД и на Общинската администрация, членове на Българския Червен кръст (БЧК), на Пенсионерски клуб „Мездрея“ и други.

Специална изненада й поднесоха доброволци от Клуб „БМЧК и приятели на Искърското дефиле“ при СУ „Св. Климент Охридски“ - с. Зверино с ръководител Петя Илиева.

От името на Община Мездра кметът Иван Аспарухов подари на рожденичката букет цветя и картината „Българка“ на художничката Нели Стоянова, отличена в традиционния осмомартенски конкурс за произведения на изобразителното изкуство „Жените в изкуството”. Аспарухов й пожела да е здрава и все така всеотдайна във всичко, което прави, както и нови семейни радости.

Видимо развълнувана, юбилярката благодари на всички за оказаното уважение и внимание.

Наталия Христова-Горанова е експерт с над 35-годишен професионален опит в социалната сфера. Работила е като възпитател и директор на Социалния дом за деца в с. Кален, директор на Дома за деца и младежи с умствена изостаналост в гр. Мездра, ръководител на Общинската служба за социално подпомагане и директор на ОЦСУД - Мездра. Повече от три десетилетия е член и доброволец на БЧК, председател на Общинския съвет на БЧК - Мездра, заместник-председател на Областния съвет на БЧК - Враца и делегат на Националния съвет на БЧК.

 

Последни
Анкета
Ще оцелее ли правителствената сглобка до края на 2024 година?

Резултати