Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Любопитно

Кметицата на Върбешница с приз - Mrs. Grandma Top Universe

  23.01.2023 17:52
Кметицата на Върбешница с приз - Mrs. Grandma Top Universe

Кметицата на мездренското село Върбешница Магдалена Динкова получи специалната награда Mrs. Grandma Top Universe. Това стана в събота - Бабин ден на четиринадесетото издание на конкурса „Мисис Баба“ 2023. 

Идеята на организаторите от сдружение „Феймъс” е да покаже и наложи съвременния образ на бабата на 21 век, динамична, подържана, с личен живот и желание за развитие. И точно тази баба да стане обект на подражание и уважение.

Участие в конкурса „Мисис Баба България 2023” заявиха над 100 дами с внуци от цялата страна. Журито допусна до финала 5 финалистки, които да се конкурират за титлата. Символичен домакин и председател на журито бе първата носителка на тази титла Капка Амзина.

За международният конкурс Mrs.Classic Universe 2023 и Grandma Universe 2023 пристигнаха 25 участнички от 5 континента . Водеща на събитието бе Нели Пандилова.

Динкова сърцато организира национална вечер за всички участнички, на която опитаха български гозби, радваха се на нашенски танци и получиха в дар домашна питка и павурче с ракия.

Припомняме, че Магдалена Динкова миналата година спечели приза "Мис Баба" на същия конкурс.

Последни
Анкета
Какви мерки взимате за да се предпазите от грипа и вирусите?

Резултати