Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Здраве

Във Враца отбелязаха Деня на родилната помощ.

  21.01.2023 20:54
Във Враца отбелязаха Деня на родилната помощ.

Лекари и медицински специалисти на Акушеро-гинекологичното отделение във Враца отбелязват Деня на родилната помощ

Гост на празника бе кметът Калин Каменов, който благодари на лекарите и акушерите за всеотдайността и полаганите грижи за пациентите. “Вие сте хората, които въпреки трудностите, правите всичко възможно в името на това да дарите живот. Аз няма да се откажа от това Враца да има родилно отделение с адекватни условия за работа и необходимата специализирана техника. С моя екип и с ръководството на МБАЛ “Христо Ботев” ще настояваме пред държавата за средства за цялостния ремонт на отделението. Благодаря на д-р Росица Славейкова и целия екип на акушеро-гинекологичното отделение в нашия град” - каза още кметът Калин Каменов.

Началникът на АГО д-р Росица Славейкова благодари за подкрепата към отделението и заяви, че родилната помощ във Враца ще продължи да се развива и да привлича млади специалисти. Приветствие към присъстващите отправи и народният представител Мартин Харизанов. По време на честването беше извършено ритуално поливане и измиване ръцете на лекарите и акушерите.

На отбелязването на Бабинден присъстват още: директорът на МБАЛ “Христо Ботев” д-р Кети Ценова, бивши лекари и медицински специалисти.

Последни
Анкета
Ще оцелее ли правителствената сглобка до края на 2024 година?

Резултати