Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Култура

Благотворителен концерт „Коледни уроци за сърцето“

  19.12.2022 15:18
Благотворителен концерт „Коледни уроци за сърцето“

Община Мездра и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните канят жителите и гостите на гр. Мездра на Благотворителен концерт „Коледни уроци за сърцето“

Община Мездра и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните канят жителите и гостите на гр. Мездра на Благотворителен концерт „Коледни уроци за сърцето“!

Концертът ще се състои на 21 декември 2022 г. (сряда) от 17:30 часа на площад „България“, а при лошо време - в Дома на железничаря.

В навечерието на Рождество Христово за Вашето празнично настроение ще се погрижат самодейните състави към Народно читалище „Просвета 1925“:

• Ансамбъл „Мездра” с художествен ръководител и хореограф Мирослав Аспарухов;

• Средношколски танцов състав и Детски танцов състав „Мездренче” с художествен ръководител Владислав Петров,

• Група за стари градски песни „Мездрея” с художествен ръководител Цветина Пешевска;

• Женски народен хор с художествен ръководител Юлияна Антимова;

• „Гласът на Ансамбъл „Мездра“ с художествен ръководител Любомир Гешковски.

На сцената ще се изявят също младите танцови и певчески таланти:

• Мажоретен състав към Център за подкрепа за личностно развитие с художествен ръководител Христина Стоянова;

• Вокална група „Wings” с художествен ръководител Тони Яшова и възпитаничките на музикалния педагог - Данита Павлова, Сияна Генова и Тереза Стоянова;

 • Танцова формация „Keep it Real” с художествен ръководител Елеонора Бутакова от Сдружение „Новото поколение на талантите”;

• Певческа формация „Типченица” към Народно читалище „Съзнание-1899” - с. Типченица с художествен ръководител Любомир Гешковски.

Водещи на събитието ще бъдат Кристина Иванова и Гергана Кръстева от Клуб „Умението да говорим пред публика” към Средно училище „Иван Вазов” - Мездра с художествен ръководител Николай Савов.

Като заключителен етап от инициативата „Коледни уроци за сърцето“, организирана от Община Мездра и от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, по време на концерта пред сцената ще бъде поставена БЛАГОТВОРИТЕЛНА КУТИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА. Със събраните средства ще бъде подпомогнато лечението на трима наши съграждани - Сияна Маньовска, Христо Пенчев и Николай Цековски.

Вярваме, че всички вие ще подкрепите идеята на Община Мездра и на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и ще се включите в осъществяването на тази благородна инициатива!

Разчитаме на вашата съпричастност!

   

Последни
Анкета
Къде ще посрещнете Нова година?

Резултати