Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Видин

Зимната приказка във Видин започна с Коледен базар

  19.12.2022 14:19
Зимната приказка във Видин започна с Коледен базар

        От тази сутрин дървените къщички, разположени на площад „Бдинци“, зарадваха с празничната си премяна видинчани и гостите на града ни. В тях могат да се видят красиви сувенири, ръчно изработени бижута от естествени материали, сапуни и козметика от природата, коледни играчки, албуми и картички, сладки изкушения, вина и много други. Някои от изложителите са предвидили и празнично намаление.

Базарът предлага възможност да си купите топла напитка и да си хапнете нещо вкусно. На площада е разположена и отопляема шатра, където също може да се подкрепите и приютите в студеното време.

Събитието „Зимна приказка“ се организира от Община Видин и Event Masters. Всеки ден от 19 до 28 декември разнообразни активности за малки и големи очакват посетителите. Ще има коледни представления на възпитаници на видински детски градини, Дядо Коледа и неговите помощници ще забавляват малчуганите, ще може да се снимате за спомен във фотобудка и да участвате в арт работилница, да гледате и слушате любими изпълнители.

Първата изява днес е на ДГ „Зорница“, от 16:00 ч., а в 17:30 ч. започва концертът на Pavell & Venci Venc.

19.12.2022

Последни
Анкета
Къде ще посрещнете Нова година?

Резултати