Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Видин

Видинска гимназия представи коледен спектакъл

  15.12.2022 19:27
Видинска гимназия представи коледен спектакъл

Гимназията с преподаване на чужди езици представи коледен спектакъл

Традиционното събитие се организира след двегодишно прекъсване заради пандемията от коронавирус. То е част от програмата на Община Видин за Коледно-новогодишните празници и се състоя в Драматичния театър „Владимир Трандафилов“. Много ученици, преподаватели и родители дойдоха в залата и аплодираха изпълненията на талантливите възпитаници на гимназията. Сред зрителите беше и заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова.

В спектакъла взеха участие ученици от музикалната формация към ГПЧЕ „Йордан Радичков“ с ръководител Елка Владимирова; от клуба по танци с преподавател Елена Венелинова; от театралното студио, които се обучават от видинския актьор Иван Рангелов и др. Гостуваха децата от танцов състав „Светлинки“ към читалище „Светъл ден–2009“, с ръководител Йоанна Ванкова.

Директорът на гимназията Боянка Никова благодари сърдечно на всички, допринесли за организирането на концертната програма. Тя пожела на присъстващите да носят в сърцата си добро, да даряват добро и да посрещнат с настроение предстоящите светли празници.

От името на Община Видин бе поднесена кошница с цветя.

           

Последни
Анкета
Къде ще посрещнете Нова година?

Резултати