Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Любопитно

Как да направим връзката по-страстна?

  15.12.2022 18:42
Как да направим връзката по-страстна?

Безспорно е, че повечето от нас мечтаят за стабилна, хармонична и страстна връзка. За някои това може да звучи като „мисията невъзможна“, а за други нещата да се случват с минимални усилия. 

Факт е, че поддържането на една връзка напълно идеална е трудно и за това се изискват усилия. Понякога обаче и идеите се изчерпват.

В тази статия ще ви кажем няколко начина, по които да направите връзката ви по-страстна, което е ключово за дългите и красиви взаимоотношения.

Говорете си често и по много

Общуването с половинката и дългите искрени разговори са изключително важни за стабилната връзка. Няма значение дали сте заедно отскоро, или от дълго време. Говорете за всичко, което смятате, че е важно за вас – бъдещи планове, ежедневни ангажименти, чувства и желания.

Разговорите с половинката са важни и за сексуалното преживяване. Не забравяйте да обсъждате желанията и фантазиите си за нови пози или секс играчки. Всякакъв вид комуникация ще заздрави връзката и ще изгради силно доверие помежду ви. А с тях ще дойдат и по-страстните нощи.

Експериментирайте

Ако връзката ви е попаднала в капана на рутината и ежедневните задачи и проблеми, имате нужда да експериментирате. Можете да пробвате нови неща – ходене заедно на танци, йога или фитнес, екстремно преживяване или време само за вас двамата.

Не по-малко важни са и експериментите под завивките. Изберете от интересните играчки за възрастни в Passion.bg или вибро аксесоари, с които да разнообразите нощите си. Разбира се, можете да обогатите програмата и с нови пози или нестандартни места за секс. 

Бъдете най-добрите си приятели

Освен любовници, бъдете и най-добрите си приятели. Ако взаимоотношенията са сериозни, трябва да приемате партньора си и като приятел, за да можете да му доверите напълно вашите желания, фантазии и изисквания. Не очаквайте половинката ви да знае какво очаквате от връзката ви.

Продължавайте да се борите за любимия

Няма значение от колко време сте заедно, продължавайте да се борите за вниманието и хубавото впечатление в любимия. Дори когато се появят децата, продължете да поддържате огъня като в началото и флиртувайте един с друг. Никой не трябва да се чувства нежелан, за да бъде връзката пълноценна.

Прекарвайте време насаме 

Само за уикенд, за ден, а ако можете и за цяла седмица. Оставането насаме е възможност да си припомните началото на връзката ви и страстта на първите дни заедно. 

Ако искате пък да прекарате дните пълноценно в леглото, можете да заложите на секси нощница или други секс аксесоари. Само не забравяйте предпочитанията на любимия, за да няма неприятни изненади и възникнали спорове за желанията ви. 

 

Последни
Анкета
Какви мерки взимате за да се предпазите от грипа и вирусите?

Резултати