Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

ОФК Локомотив - Мездра закри официално есенния полусезон

  21.11.2022 16:19
ОФК Локомотив - Мездра закри официално есенния полусезон

Със стилен банкет в Ресторант „Пещерата“ на Гара Лакатник един от лидерите в първенството на Северозападната Трета лига - ОФК Локомотив - Мездра, закри официално есенния полусезон от спортно-състезателната 2022/2023 г. Тържеството уважиха кметът на община Мездра Иван Аспарухов, членове на Управителни съвет на клуба, спортно-техническият щаб, футболистите от представителния отбор, спомоществователи.

Кметът на Мездра Иван Аспарухов поздрави играчите с отличното им представяне през първия дял от шампионата и им пожела да съхранят добрите взаимоотношения в своя колектив и да надградят през пролетния полусезон постигнатото досега. С думи на благодарност към момчетата се обърна и старши треньорът на отбора Диан Попов.

По случай успешния край на полусезона Управителният съвет на ОФК Локомотив връчи грамоти на Васил Асенов - за „Вратар №1“, на Васил Сапунджиев - за „Железен бранител“, на Деян Иванов - за „Най-креативен халф“, на Светослав Валериев - за „Най-полезен състезател“, на Ваньо Иванов - за „Най-универсален футболист“, на Ивайло Бояджиев - за „Откритие на полусезона“, на Васил Калоянов - за „Голмайстор на отбора“, на Михаил Иванов - за автор на „Най-красивия гол“ през есенния полусезон, в двубоя с ОФК Бдин 1923 - Видин, на Иван Аспарухов за „Най-перспективен млад футболист“, на Николай Ганчев и на капитана Генади Петров - за „Старо куче медалист“, на Стефан Стефанов - за „Карък на полусезона“ и на Диан Попов за „The Best Coach“.

Ръководството на ОФК Локомотив издължи на футболистите всички дължими финансови стимули.

Както подобава, на партито не липсваше и торта с логото на клуба и крилатия рефере: „От Мездра до Мароко - само „Локо“!“.

Зимната подготовка на ОФК Локомотив - Мездра ще стартира в началото на месец януари догодина.    

Последни
Анкета
Харесват ли Ви изборните резултати за кметове и общински съветници?

Резултати