Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

Ротари клуб – Враца отличи призьорите от Ученически игри

  11.11.2022 18:28
 Ротари клуб – Враца отличи призьорите от Ученически игри

На церемония във волейболната зала в спортен комплекс “Христо Ботев” бяха отличени отборите и участниците класирали се на призови места в десетото юбилейно издание на традиционните ученически игри за купата на Ротари клуб – Враца.

“Благодаря на организаторите на събитието и на учителите, които ви подкрепят. Не спирайте да спортувате, а ние ще продължим да работим за това, спортната база в нашия град да бъде на още по-добро ниво, да тренирате в най-добрите условия и да постигате още успехи”, заяви в приветствието си кметът на Община Враца Калин Каменов. Той връчи наградите във футбола.

Тази година, участие в игрите взеха 540 ученика от община Враца в четири вида спорт: футбол, волейбол, баскетбол и шахмат. Участие в игрите взеха също представители на СУ “Иван Вазов”- Мездра и СУ “Св. Св. Кирил и Методий” - Козлодуй.

На церемонията по награждаване присъстваха още: президентът на клуба Валентина Ангелова, вицепрезидентът Росен Дудушки, заместник областният управител Милчо Стефанов, Мария Георгиева - експерт към Министерство на младежта и спорта, членове на Ротари клуб - Враца и др.

 

Последни
Анкета
Харесват ли Ви изборните резултати за кметове и общински съветници?

Резултати