Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

Кметът на Мездра поздрави хандбалния треньор Емил Николов

  11.11.2022 15:27
Кметът на Мездра поздрави хандбалния треньор Емил Николов

Кметът на Мездра поздрави хандбалния треньор Емил Николов по случай неговата 70-годишнина

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов се срещна с треньора Емил Николов, който днес навършва 70 години. На срещата присъстваха също по-малкият внук на рожденика - 10-годишният Франческо, заместник-кметът „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ Нели Минева и Седефка Петкова, главен експерт „Култура, спорт и туризъм“.

От името на Община Мездра Аспарухов поздрави юбиляря с кръглата годишнина и му връчи поздравителен адрес, плакет за принос към общината и бутилка червено вино.

„Емо, благодаря ти за всичко, което си направил досега за мездренския спорт и в частност за хандбала, каза Аспарухов. И да знаеш, че ще продължим да разчитаме на теб! Още един път ти честитя кръглата годишнина и те поздравявам, че след известно прекъсване отново се завръщаш на треньорското поприще. Желая ти успех!“.

Емил Николов, с чието име са свързани едни от най-големите успехи в близо 60-годишната история на хандбала в гр. Мездра, благодари на кмета на общината за оказаното внимание и заяви, че доколкото му стигнат силите ще продължи да помага на младите да правят първите си стъпки в този спорт.

„Обичам като поема нещо - да го свърша докрай, да работя с перспектива, а не - от днес за утре“, сподели Николов. В момента той сформира подготвителни групи от ученици, родени през 2011/2012 г. и 2013/2014 г.

За финал присъстващите се снимаха за спомен.

Последни
Анкета
Харесват ли Ви изборните резултати за кметове и общински съветници?

Резултати