Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Видин

Два пенсионерски клуба във Видин празнуваха

  05.10.2022 18:31
Два пенсионерски клуба във Видин празнуваха

Зам.-кметът Борислава Борисова бе гост на тържествата на два пенсионерски клуба

Поводът за празненствата бе отбелязването на Международния ден на възрастните хора, който чествахме на 1 октомври. През вчерашния ден Борислава Борисова уважи тържеството на членовете на пенсионерския клуб „Бъдин“. Тя изказа признателност за поканата и пожела на възрастните хора да са здрави, да се радват на дълголетие и винаги да са заобиколени от любовта на обичните хора. Борисова връчи на председателя на пенсионерския клуб Гошо Кънчев поздравителен адрес от кмета на Общината д-р Цветан Ценков по случай Международния ден на възрастните хора.

Днес заместник-кметът бе гост и на тържеството на пенсионерски клуб „Златна есен“, където бе посрещната по стар български обичай с питка хляб и сол. Борисова приветства всички присъстващи и поздрави с „добре дошли“ в град Видин гостите от пенсионерските клубове в Брегово и Ново село, както и от Неготин, Република Сърбия. Тя благодари на хората от „златната“ възраст, че участват активно в културния и обществения живот в нашата община. След което поднесе на председателя на клуба Маргарита Янкулова поздравителния адрес от видинския кмет. В началото на събитието музикален подарък направиха изпълнителите от певческа група „Веселие“. Забавлението продължи с българско право хоро, на което се хвана и заместник-кметът Борисова.

По случай 1 октомври кметът д-р Цветан Ценков изпрати поздравителни адреси до всички пенсионерски клубове, регистрирани на територията на Община Видин. „Това е повод за пореден път да изкажем почитта и възхищението си пред Вашия достоен живот, изпълнен с всеотдайност и грижа към деца и внуци, семейство и близки. Днес Ви благодарим и за годините, в които с трудолюбие и отговорност сте допринесли за развитието на град Видин и Общината. Продължавайте все така да бъдете наша опора, да ни съветвате и дарявате с Вашата мъдрост, натрупана през богатия Ви житейски път“, пише в поздравителния адрес до възрастните хора.

5.10.2022

Последни
Анкета
Решихте ли за кого ще гласувате на местните избори на 29-ти октомври 2023 г.?

Резултати