Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

„Ботев” Враца и ЦСКА 1948 завършиха 1:1 в контрола

  24.09.2022 21:23
„Ботев” Враца и  ЦСКА 1948  завършиха 1:1 в контрола

 „Ботев” Враца и ЦСКА 1948 не успяха да се победят в контролна среща, която се играе в София. Двата отбора си размениха по един гол за крайното 1:1. Домакините поведоха в 75-ата минута чрез Аспарухов, а футболистите на Даниел Моралес изравниха с 86-ата, а автор на попадението бе Даниел Генов.

Двата отбора направиха интересен мач, в който разделиха преимуществото в различни периоди от срещата. В течение на двубоя и двамата треньори направиха доста смени с наличните футболисти, с които разполагаха.

Заради ангажименти към националните отбори за „Ботев” не играха Мартин Атанасов, Мирослав Маринов и Меси Биатумусока. Заради контузия не бе използван и Луис Фелипе Соарес.

Домакините се възползваха от неразбирателство в защитата на „ Ботев” и в 75-ата минута Александър Аспарухов успя да я бутне в мрежата. В 86-ата минута се стигна до изравнителния гол. Венцислав Христов стреля от дистанция, вратарят изби, но Даниел Генов бе на правилната позиция и успя да я вкара в мрежата.

Още в 3-ата минута Браян Мендоса стреля от дистанция, но Ганев спаси. Същото направи и Жан-Пиер Да Силва 2 минути по-късно.В края на полувремето и Мартин Кавдански стреля с глава, но отново Генади Ганев се справи.

През второто полувреме „ботевци” направиха още няколко добри атаки, които можеха да завършат по по-добър начин. Домакините също имаха своите шансове, но Федерико Бариос през първото и Алан Миналия през втората част се справиха със задачите си.

В 85-ата минута „Ботев” направи много опасна атака, Чавдар Ивайлов стреля, но топката излезе в аут

Последни
Анкета
Подготвихте ли децата за новата учебна година?

Резултати