Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

С утринна гимнастика в Мездра продължиха активностите

  23.09.2022 16:45
С утринна гимнастика в Мездра продължиха активностите

С утринна гимнастика в Мездра продължиха активностите от Националната инициатива „Нестле за Живей Активно! 2022“

С утринна гимнастика днес продължиха активностите, организирани от Община Мездра в рамките на Националната инициатива „Нестле за Живей Активно! 2022“, която има за цел да популяризира активния начин на живот и балансираното хранене.

Във физзарядката взеха участие повече от 1 000 ученици и учители от градските училища СУ „Иван Вазов“, ОУ „Христо Ботев“, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и ПГ „Алеко Константинов“, от ОУ „Васил Кънчов“ - с. Моравица, както и служители в Общинската администрация.

От 17:30 часа на градския стадион „Локомотив“ ще се състои Панорама на спортни и физически активности. В нея ще вземат участие възпитаници на СКЛА Атлет, ЖКХГ Анелия, ОФК Локомотив, ХК Локомотив, Танцова формация „Keep It Real”, Dance Center Yoanna, Фолклорен танцов клуб „Винце, хорце и още нещо…“ и Център за подкрепа за личностно развитие.

За финал ще бъде разиграна томбола с предметни награди. Големите награди в томболата са велосипед и футболна топка Adidas Tango Rosario, реплика на едноименната футболна топка, използвана на Световното първенство по футбол в Аржентина през 1978 г. Билетите за томболата ще бъдат раздавани от 17:30 до 18:00 часа на входа на стадиона.

Последни
Анкета
Подготвихте ли децата за новата учебна година?

Резултати