Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Крими

Окръжен съд – Враца одобри споразумение с ефективна присъда

  21.09.2022 15:10
Окръжен съд – Враца одобри споразумение с ефективна присъда

Окръжен съд – Враца одобри споразумение с ефективна присъда на мъж за държане с цел разпространение на наркотици

Окръжен съд - Враца днес одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура – Враца и защитата на обвиняемия С. К., и му наложи ефективно наказание „лишаване от свобода“ за държане с цел разпространение на наркотици. Обвиняемият, който е осъждан, се е признал за виновен в това, че на 05.11.2021 г. в апартамент в гр. Враца, без надлежно разрешително, в нарушение на Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите, е държал високо рискови наркотични вещества с цел разпространение - коноп с обща нетна маса 29,589 грама на стойност 177,53 лв. и амфетамин с обща нетна маса 19,45 грама на стойност 583,50 лв.

С одобреното споразумение, за това престъпление на С. К. е наложено ефективно наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 3 месеца, което той ще трябва да изтърпи при първоначален „общ“ режим. Обвиняемият ще плати и направените разноски по делото.

Определението на Врачанския окръжен съд е окончателно, не подлежи на обжалване и протест, и има последиците на влязла в сила присъда.

Последни
Анкета
Подготвихте ли децата за новата учебна година?

Резултати