Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Враца

Ден на отворените врати в завод Холсим в Бели извор

  17.09.2022 20:34
Ден на отворените врати в завод Холсим в Бели извор

Информационно събитие под надслов „Холсим и приятели – Ден на отворените врати“ се проведе в циментовия завод Холсим в село Бели извор.

Приветствие към гостите и организаторите на събитието отправи кметът на Община Враца Калин Каменов. В словото си той благодари за партньорството и пожела инициативата да се превърне в традиция, която да създаде още приятели на завода. „Благодарение на Вашата подкрепа десетки улици в населените места на община Враца, а тази година и в кв. „Бистрец“ имат подобрена инфраструктура. Надявам се нашето партньорство да продължи, защото съвместната ни работа помага за развитието и подобряването на живота на всички граждани”, заяви кметът Калин Каменов.

Изпълнителният директор на „Холсим България“ Росен Папазов поздрави гостите на информационния ден. „Холсим и приятели“ е ден за споделяне на приятни преживявания и научаване на много полезна и любопитна информация. Вярвам, че добрата информираност е ключът към изграждане на обективно мнение и отношение. Благодаря на нашия екип за организацията, на Калин Каменов и кметовете на населени места за подкрепата“, заяви Папазов.

Денят на отворени врати в завода в Бели извор продължи до 15.00ч. днес. За гостите имаше обиколка с влакче, щандове с интересна и полезна информация за производството на цимент и дейността на компанията, детски кът, зона за отдих, интересни и тематични игри и др.

 

Последни
Анкета
Подготвихте ли децата за новата учебна година?

Резултати