Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Враца

Близо 40 незрящи бяха подпомогнати с хранителни продукти

  02.09.2022 15:28
Близо 40 незрящи бяха подпомогнати с хранителни продукти

Близо 40 незрящи от общините Мездра и Роман бяха подпомогнати с хранителни продукти

С дарения от Фондация „Българска хранителна банка“ и от Гората.бг е разнообразена храната на потребителите на Домашен социален патронаж и на Дома за стари хора

37 незрящи от общините Мездра и Роман, членове на Териториалната организация на Съюза на слепите в България - гр. Мездра, бяха подпомогнати с хранителни продукти - безвъзмездно дарение от Фондация „Българска хранителна банка“. Всеки от пакетите съдържа 3 бр. купички „Alpro“, заквасен „Данон“, 3 бр. „Данонино“ и 3 бр. „Снакс“. Дарението е раздадено със съдействието на доброволци от Българския червен кръст.

Това е поредното дарение, което Общинският център за социални услуги и дейности - гр. Мездра получава от Фондация „Българска хранителна банка“. В началото на месец август незрящите от двете общини отново бяха подпомогнати с хранителни биопродукти.

С безвъзмездни дарения от Фондация „Българска хранителна банка“ - заквасен соев продукт „Alpro“, „Данонино“ и конфитюр от боровинки, и от неправителствената организация Гората.бг - дини, е разнообразена храната на потребителите на социалните услуги „Домашен социален патронаж“ и Дом за стари хора - гр. Мездра.

Последни
Анкета
Подготвихте ли децата за новата учебна година?

Резултати