Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Избори

Партия „Възраждане” представи кандидатите си за парламента

  31.08.2022 23:57
Партия „Възраждане” представи кандидатите си за парламента

Политическа партия „Възраждане” представи във Враца кандидатите си за народни представители на  изборите на 2-ри октомври 2022 г. Водачът на Врачанската листа Ивайло Папов / учител с 20-годишен стаж/ направи кратък отчет на работата на партия „Възраждане” в Народното събрание. За осем месеца депутатите от „Възраждане”са внесли 49 законопроекти, но за съжаление всички са били отхвърлени.

„В предстоящата предизборна кампания ние трябва да търсим обединение на хората, които искат да спасят България. Въпреки, че Враца е врата на Северозапада,областта е най-бедния регион в Европа.Област Враца има само едно голямо печелившо предприятие- АЕЦ „Козлодуй” и няколко големи земеделски производители, заяви Ивайло Папов. В областта все още има общински центрове, в които няма църкви. И тук не говорим  за приоритети, а за спасяването на Врачанска област. В политиката човек първо трябва да бъде националист, и едва след това - интернационалист”, добави още водачът на листата.

Ивайло Папов посочи, че в листата са заложили на проверени и опитни хора. Сред тях има учител, икономисти, инженери, хора които се занимават с малък и среден бизнес.

Ето имената от листата на ПП „Възраждане“ за Врачански избирателен район:

1. Ивайло Папов

2. Димитър Георгиев

3. Лилиан Петков

4. Розина Банова

5. Тихомир Тодоров 

6. Иво Иванов 

7. Георги Иванов    

 

Последни
Анкета
Подготвихте ли децата за новата учебна година?

Резултати