Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Избори

Мариела Стоянова повежда листата на Изправи се България във Враца

  29.08.2022 17:45
Мариела Стоянова повежда листата на Изправи се България във Враца

Мариела Стоянова повежда листата на Изправи се България за област Враца. Това стана ясно при регистрацията на листата на социалната партия в местния РИК.
При регистрацията тя заяви:
"В тази кампания влизаме с подновена листа от млади хора, професионалисти, които са готови да работят в интерес на жителите от област Враца“.
Станала известна като едно от лицата на протестите на медицинските сестри в града г-жа Стоянова беше част от листите на Изправи се за Враца и през миналата година, като този път е начело на кандидатите на новата формация.

Днес от формацията регистрираха пълна листа като веднага след Мариела Стоянова се нареждат старшият оператор в АЕЦ Козлодуй - Георги Павлов, Елеонора Колева- медицински специалист, Теодор Петков- инженер, Десислава  Бойчева- социален работник, Антоанета Иванова- предприемач, Ивайло  Василев- IT специалист, Маргарита Иванова- магистър по публична администрация, Красимир Лиловски- туризъм и търговско обслужване, Лилка Илиева  - социална политика, Чавдар Колов  - строителен предприемач, Йорданка Добрева - икономист

Последни
Анкета
Подготвихте ли децата за новата учебна година?

Резултати